Pokemon kaarten in blik

Echte Pokémon-fans willen er alles aan doen om zo veel mogelijk kans te maken op de beste kaarten die in het spel te vinden zijn. Dankzij de speciale kaarten in blik heb je toegang tot wel 4 booster packs om je spelervaring nog beter te maken, en daarbij krijg je ook nog eens een code waarmee je het spel online kunt spelen.

De verschillende Pokémon Tins

Deze kaarten in blik verzekeren iedere enthousiaste speler van de grootste kans op de beste kaarten uit het spel, en daarbij blijft het aanbod verrassen dankzij de vele variaties die zullen blijven uitkomen: zo staat je Pokémonspel nooit stil en kun je je collectie onbegrensd blijven uitbreiden. Dankzij de grote variatie aan kaarten in blik wordt geen enkele Pokémon-fan teleurgesteld en heb je de kans om jouw speelkaartencollectie completer dan ooit te maken. Alle tins bevatten 4 Pokémon TCG boosterpacks en een codekaart waarmee je toegang krijgt tot een speelbaar deck in de Trading Card Game Online, een speciale foil kaart en daarbovenop nog eens een unieke EX kaart.

Je kan kiezen uit volgende blikken: de Magaerna EX Tin, de Volanion EX Tin, de Pikachu EX Tin of de Pokeman Shiny Kalos Blik, die in verschillende variaties komt: Zygarde, Yveltal en Xerneas. Deze krachtige tins met Pokémon kaarten geven iedere speler de kans om het gevecht met hun tegenstanders te winnen, of dat nu met échte kaarten is of in het online spel.

Deze tins stellen je als Pokémon-fan in staat om het beste uit je kaartenspel te halen: hoe meer kaarten je hebt, hoe hoger de kans dat je wint! De tins zijn daarbij handig te gebruiken – ze bieden immers bescherming voor al je kaarten – en een bestelling plaatsen is super eenvoudig. Op de koop toe zijn de verzendkosten laag, waardoor je voor je het weet met volle teugen van je volgende Pokémon kaarten kan profiteren. De Tins zijn de ideale manier om in één klap zowel je winstkansen tijdens een gevecht als algemene spelervaring een niveau hoger te tillen en onmisbare Pokémon kaarten aan je collectie toe te voegen!

BEKIJK ONS POKÉMON TINS AANBOD