FAQ

 • Hoe kan ik contact opnemen met jullie?
 • Hoe kan ik betalen?
 • Kan ik ook achteraf betalen?
 • Wat is de levertijd van de producten?
 • Kan ik mijn bestelling afhalen?
 • Krijg ik ook een factuur bij mijn bestelling?
 • Hoe duur zijn de verzendkosten?
 • Kan ik een product retourneren?
 • Ik wil graag advies, kan ik daarvoor ook contact met jullie opnemen?
 • Wat betekent bestellen via nabestelling? 

Hoe kan ik contact opnemen jullie?Je kunt ons bereiken met de contactgegevens hieronder:

E-mail: info@pokemonkaarten.com of via onze contactpagina

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons via de volgende manieren betalen:

 • iDeal
 • Bankoverschrijving
 • Mister Cash
 • PayPal

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, wij vragen altijd de betaling vooraf.

Wat is de levertijd van de producten?

Wanneer je doordeweeks een bestelling plaatst, met producten die op voorraad zijn, voor 14:00 dan zullen wij de bestelling dezelfde dag nog versturen via de pakketservice van PostNL. Als PostNL hun werk vervolgens goed doet, dan heb je in Nederland je bestelling de volgende dag in huis. In België kan dit 1 dag langer duren. Bestel je een product op nabestelling, dan moeten wij deze eerst bij ons laten leveren door onze leverancier.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Afhalen is op dit moment nog niet mogelijk.

Krijg ik ook een factuur bij mijn bestelling?

Elke bestelling wordt geleverd inclusief factuur. (via de mail)

Hoe duur zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen slechts €3,95. Voor een verzending naar België betaalt u €5,95.

Kan ik een product retourneren?

Indien je een standaard product gekozen heeft en het voldoet niet aan je verwachtingen dan kan je dit in de originele verpakking en staat retourneren op eigen kosten. Na ontvangst en controle zullen wij een creditfactuur sturen en het bedrag retourneren exclusief verzendkosten.

Ik wil graag advies, kan ik daarvoor ook contact met jullie opnemen?

Voor advies kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welke voorwaarden gelden er bij het gebruiken van kortingscodes?

De algemene voorwaarden betreffende kortingscode kunt u hier vinden Algemene Voorwaarden Kortingscodes.

Wat betekent ‘Ook beschikbaar voor nabestelling?

Dit betekent dat wij de producten op dit moment niet zelf op voorraad hebben, maar dat we deze producten kunnen nabestellen bij de groothandel. Voor je bestelling betekent dit dat je iets langer moet wachten op de levering van je producten. Mocht je precies willen weten hoe lang, neem dan even van te voren contact met ons op.