Pokémon booster packs

Op zoek naar kaarten om je deck te versterken? In deze Pokémon booster packs heb je kans om de beste kaarten uit het spel te krijgen. In elke booster pack vind je 10 kaarten om jouw Pokémon deck mee te verbeteren. Bij het openen van een Pokémon booster pack maak je kans om de meest zeldzame kaarten uit de serie te vinden!

Pokémon booster packs voor jouw collectie

De Pokémon kaarten worden op verschillende manieren verkocht, bijvoorbeeld in een blikje, per deck of als Pokémon booster pack. In het laatste geval bestaat het pakje uit tien willekeurige Pokémon kaarten die je kunt toevoegen aan je persoonlijke collectie. Wanneer je het gevecht met andere Pokémonspelers aangaat, kun je deze kaarten gebruiken om het spel te winnen. Zoals gezegd is de boostereditie een pakje met willekeurige kaarten, wat betekent dat er zowel sterke als zwakke kaarten in het pakje kunnen zitten. Gelukkig hebben alle Pokémon kaarten wel een pluspunt!

Bij ons kun je Pokémon booster packs bestellen van verschillende series. De pakjes van de Sun & Moon, Evolutions, Steam Siege en Fates Collide series, om precies te zijn. Door een of meerdere pakjes te bestellen, ben je dus in staat om een andere set kaarten te gebruiken voor een spel. Koop een gehele Pokémon booster box en je bent sowieso verzekerd van een aantal hele goede kaarten! Het bestellen van een pakje Pokémon kaarten is simpel en veilig. Bovendien komen er boven op de aangetoonde aanschafprijs van een booster pack weinig verzendkosten. Breid je collectie Pokémon kaarten uit met enkele Pokémon booster packs en ga het duel aan met een andere Pokémonspeler!

BEKIJK ONS POKÉMON BOOSTER PACKS AANBOD